Lecturi Urbane

Orașul citește

Lecturi Urbane este un proiect de încurajare a lecturii în spațiul urban.

Organizăm evenimente uneori spontane, alteori planificate cu scopul de a colecta și de a dona cărțile primite de la cititori sau de la edituri.

Moneda de schimb este promisiunea cititorului de a citi și de a da mai departe.

  • colaborăm cu cele mai mari edituri din țară
  • în ultimii trei ani am colectat peste 10.000 de cărți care au ajuns în mâinile cititorilor din București
  • organizăm mici sufragerii în cadrul marilor festivaluri din București
  • misiunea noastră este să construim în spațiul urban cât mai multe locuri dedicate lecturii

 

Urmărește Lecturi Urbane pe Facebook și alătură-te unei comunități care își dorește să încurajeze cititul. Poți dona cărți, te poți înscrie ca voluntar pentru activările din București sau din țară, și mai ales poți contribui prin donație și poți finanța unul din proiectele noastre. Doar împreună putem construi o comunitate citită. Iar dacă ai un plan de activare care se potrivește cu misiunea noastră, scrie-ne la secțiunea Contact și împreună o o putem aduce în lumina reflectoarelor.

Unul din obiectivele noastre este să plecăm în Caravana Lecturi Urbane – o caravană care să ajungă în cele mai defavorizare zone ale Romăniei, să dăm astfel șansa celor mici să descopere prin lectură cele frumoase povești ale copilăriei. Vrei să ne ajuți? Hai în echipa noastră.
 

A truly cool suggestion is to see now from college person that study page.

Lecturi Urbane

Credem că lumea se poate schimba printr-o carte. Nu contează ce carte. De aceea, biblioteca noastră reunește mii de titluri: romancieri, poeți, critici literari, lietratură de specialitate, fiecare carte își găsește un loc pe rafturile bibliotecii noastre. Apoi, fiecare carte își găsește natural drumul în oraș și drumul către o altă sufragerie.

LECTURI URBANE

Mii de titluri în arhivă

Primim donații

Construim biblioteca orașului

Aplică

Alte proiecte