Advice School

Școală integrată de publicitate

“For the things we have to learn before we can do them, we learn by doing them.” 

Suntem primul ONG care a adus pe scena locală evenimente – cu scop aplicat – dedicate tinerilor creativi.

Obiectivul nostru este să devenim principala platformă dedicată tinerilor creativi care își doresc să ajungă următoarea generație de profesioniști.

Asfel, am simplificat școlile noastre si le-am unit într-o singură școală. Doar așa poți avea acces la o planșă integrată de ustensile creative.

Școala Teach-Me, Think Strategy și școala Creativity Blueprints devin Advice School – o singură platformă cu acces la toate resursele școlilor.

De la idee la plan, de la plan la business. De la antreprenoriat la marketing, la soluții de businessuri corecte, la strategie, piață, context, media și până la advertising și tratament creativ: design, web-design, art direction, copywriting, production, Advice School le oferă celor care vor să facă cel mai important pas către industria publicitară, un overview complet.

Lansăm prima ediție în octombrie 2015, urmărește blogul nostru pentru a afla informații despre profesorii și cursurile școlii.

Finest academic paper benefit from web link fantastic informative page! My friends know anybody is able to buy term paper via click in order to read more.

ADVICE SCHOOL

Advice School este rampa de lansare a tinerilor creativi care încă nu au avut ocazia să descopere cum funcționează cu adevărat o agenție de publicitate.

Aici, dăm startul de la zero: de la marcă la brand, la insight-uri și poziționări. De la strategii de marketing la case study-uri pe campaniile premiate în anii trecuți. De la cum să scriem un brief, la cum să îl înțelegem și mai ales cum să îl traducem în concepte integrate de comunicare.

MODULE

Creație

Strategie

Client Service

Aplică

Alte proiecte