Advertising Week

Ad connected

Anul acesta lansăm prima ediție Advertising Week – Ad connected  – singura săptămână din an dedicată în întregime marketingului și industriei creative de top.

Londra, New York, Milano, Paris, say hello to Bucharest! Cu ajutorul partenerilor și ai colaboratorilor noștri din București, ne propunem să devenim cel mai mare gathering din oraș – un mix special de evenimente, de la seminarii, la workshopuri, ateliere de lucru nișate și conferințe dedicate celor mai fresh trenduri din comunicare all over the world.

Now it’s all about now. Cand orice poate fi accesat instant, când putem descoperi orice ne dorim doar la un click distanță totul este despre aici și acum.

Industriile creative sunt în permanentă mișcare. Este important să îți dorești să stai pe val sau să provoci chiar tu valuri noi.  Advertising Week conectează orașul and it’s all about future.

Lansăm prima ediție în mai 2015, urmărește blogul nostru pentru a afla informații despre atelierele, workshop-urile, seminariile și conferințele pe care le organizăm.

Scholars are joyful regarding the knockout site paper writing company. Enforce a power from hooked up dramatists who work at this place try the website.

Advertising Week

București este un oraș în plină expansiune creativă. Însă, noi credem că 80% din Bucureștiul creativ nu a fost încă descoperit și că misiunea noastră este să căutăm aceste noi orizonturi. Ne propunem să mapăm cele mai frumoase locuri din oraș: de la start-upuri, ateliere de creație, shopuri, studio-uri foto, studio-uri de producție, până la bistro-uri și mini cafenele de colț, iar impreună să descoperim povești adevărate de business.

AD CONNECTED

50 events

Top leaders

Local stories

Aplică

Alte proiecte